Nur Amanina Bte Mohd Naeem

ღ Campakkan Segala Isi Hati Kad Sini ღ:
LOVE LIKE BLOG'S , SOMETIMES YOU FOLLOW SOMEONE WHO DOESN'T FOLLOW YOU AND GET HURT WHEN SOMEONE UNFOLLOW YOU





Sunday, 18 May 2014

Temu Janji ❤πŸ’‹


     Hi my beloved readersPagi ni saja nak conteng-conteng blog memandangkan kelmarin tak update. So pagi ni mood rasa happy nak story morry kat sini


     Hee, kelmarin spend time sesama dengan diaMula tu rancang nak pergi Planet Gempak Ola Bola kat Batu Kawan tapi dalam perjalanan nak gerak Queensbay mall, nasib pula tak begitu menyebelahi kami. Hujan turun dan niat nak pergi sana terbantut, beli tiket wayang ja yang mampu



     Movie yang aku dan dia tengok ni adalah cerita seram Thai, tajuk movie ni Still 2. Seriously aku tengok movie ni tak menarik langsung, tak macam movie yang aku pernah update tahun lepasLadda Land, kisah seram Thai. Cerita tu lagi seram dan ada part yang menyentuh perasaan. Tapi Still 2 ni memang tak ada apa-apa yang menarik pun, hahaha


     Kalau ada dengan dia, hobi dia selfie ja. Duduk kat mana pun kerja nak selfie, kadang tu aku sampai jadi malu nak selfie. Bukan malu sebab apa, malu sebab bila pegang phone nak selfie ja mesti ada dua tiga orang akan perasanHahaha, tapi dia tetap nak selfie juga


     Tengok video ni, hahaha first time buat video yang tak ada voice. Memangdangkan dah mood terlampau bosan asyik berselfie ja, dia suruh pula buat video sambil tunggu wayang nak star. Hahaha, kelakar lah. Eh, janganlah play. Malu kita nanti, hee 





Like If You Like My Entry

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Sini-sini , jum comment entri Nieyna ..
*HIKH0K*