Nur Amanina Bte Mohd Naeem

ღ Campakkan Segala Isi Hati Kad Sini ღ:
LOVE LIKE BLOG'S , SOMETIMES YOU FOLLOW SOMEONE WHO DOESN'T FOLLOW YOU AND GET HURT WHEN SOMEONE UNFOLLOW YOU





Monday, 22 July 2013

Lelaki Idaman Saya


     Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna. Agar dapat ku lalui dengan sempurna. :17: Hmm. Hi semua penghuni rumah hijau. Sihat? Alhamdulillah syukur sangat masih lagi bernafas, Nina kat sini tengah menghapi flu yang dah berleluasa. Rimas sangat, huh by the way rasanya dah lama tak update blog. Korang mesti rindu Nina kan? Hee, rasanya blog ni dah penuh dengan sarang labah-labah right? :face4:

     Siapa kat sini tak tinggal lagi puasa? Cepat kenyit mata :face15: Yeayh! Kita serupa, clap your han,. HEHE. Baju raya tahun ni colour apa? Nina colour turqouis campur pink. Awak? Hm, sebenarnya takde idea menarik pun nak share kat sini. Andai saja kata-kata itu mudah diungkapkan. Hmm, actually Nina ada suka kat mamat ni. Tenang even nampak dia, Nina pun tak tahu kenapa. Kitaorang baru je kenal, dia student kat kolej yang sama dengan Nina tapi class berbeza. :face69: Tertanya-tanya tak, siapakah dia? Hee, biarlah rahsia. Ahaks!

     Sangat mustahil bagi bulan dan matahari bertemu. Tapi kita? Tak mustahil kan awak? :face17: Tehee, tapi awak. Hati kecil saya berkata awak tak pernah ada apa-apa perasaan terhadap saya. Hati kecil saya lagi berkata, awak tak pernah sedar selama ni saya selalu stalk awak dari jauh, saya selalu berharap agar text yang saya dapat adalah dari awak.

     Awak mesti tak perasan kehadiran saya kan? Tapi saya perasan setiap kehadiran awak. Senyuman awak pada saya. Senyuman yang saya takkan lupa sampai bila-bila. Saya perasan semua itu! :face45: Awak, saya nak awak tahu. Awaklah makhluk alam kat dunia ni yang paling bertuah. Awak bertuah sebab dah masuk dalam hati saya. Walaupun kita baru kenal, tapi saya dah simpan perasaan suka pada awak dah lama. :face42: Sejak kali pertama awak tegur saya di Twitter lagi.

     Awak yang berbaju putih, susah betul saya nak duga hati awak ye. Susah betul saya nak tebus hati awak, tapi saya tetap beranikan diri untuk kenal awak dengan lebih rapat lagi. Saya tak pernah terfikir yang saya akan sukakan awak sampai macam ni. Saya tak sedar entah bila saya ada heart feeling kat awak. :face41: Tak terluah pun isi hati kecil ini pada awak. Saya takut, takut untuk berhadapan dengan awak.

     Awak seorang insan yang telah berjaya mencuri hati saya, saya cuma takut even awak tahu saya ada feeling terhadap awak, awak tak suka saya. Perasaan takut untuk mengetahui kebenaran, saya rasa baik saya pendam saja perasaan suka ni. Saya rela pendam perasaan ni asalkan saya tak kehilangan insan yang bermakna dalam hidup saya.



Like If You Like My Entry

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Sini-sini , jum comment entri Nieyna ..
*HIKH0K*