Nur Amanina Bte Mohd Naeem

ღ Campakkan Segala Isi Hati Kad Sini ღ:
LOVE LIKE BLOG'S , SOMETIMES YOU FOLLOW SOMEONE WHO DOESN'T FOLLOW YOU AND GET HURT WHEN SOMEONE UNFOLLOW YOU





Friday, 8 February 2013

Sweet 7 Teen ;D


     Hai semua . Lama tak update kan ? Hm , sebenarnya busy dengan kerja . HAHA , nope lah tak penting pun . Awak semua sihat wahai sayang-sayang Nieyna sekalian ? Hee ~ x_x Cuti nih tetiba cikgu jadi baik hati nak bagi cuti seminggu . Whoooaa ! Gila tak best kau :D Adik aku kad rumah pun cuti sampai hari Selasa nih jaa . HAHA jangan jelly weyy :]

    Sebenarnya entri malam nih dah terkeluar tajuk :B Acap kalinya , aku masih belum terfikir nak update about what malam nih . Ohh Zayn Malik alahaiiii , handsomenya dia kan ? Sroll ke bawah cepattttttt !

Jengjengjeng ! Alahai , tengoklah dia tengah tengok aku tuh :* ! Nampak tak Zayn Malik tengah tengok aku nih ! Whoyy , dengar tak ? HAHA just kidding , sorry . Ohkey , flying kiss dari saia untuk awak Zayn ! Muackhhh ! ILOVEYOUFAKINGDAMNMUCH ! Dia lah boyfriend aku buat masa nih . HAHA , mengarut merepek jaa ! Ohkey , please full stop and please lah jangan jelly kad aku . Aiyak ><

    Ohkey , tak lama lagi birthday aku # <3 # Seronok kan ? Tapi sebenarnya tak pun >.< . Menyedihkan ! Hm , birthday tahun lepas ba hadiahkan phone . Tahun nih pulak phone tuh rosak , tak sampai setahun weyy . OhhGod . Menangis aku sampai OTP mengadu dekat sahabat :'(  If benda aku beli dengan hasil titik peluh aku tuh nevermind . Nih tambah ba yang hadiahkan . Semalaman aku tak tidur . Sedihkan . Aku taknak phone lain selain phone tuh juga ! Ohkey mutamat , so on the way nak pegi repair .

     Nanti birthday 13/02/1996 2013 nih jemput lah datang ke rumah kita meriahkan lagi keadaan ye ;) HAHA memandai jaa . Ehh , maa and ba tak bincang apa-apa lagi . HEHE , tahun nih hope lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya . InsyaALLAH , amin .


NOTA KAKI :: Ehh , 13/02/2013 nih jangan lupa wish tau ;D Tak wish , aku taknak tegur selama 5saat ;)
Like If You Like My Entry

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Sini-sini , jum comment entri Nieyna ..
*HIKH0K*