Nur Amanina Bte Mohd Naeem

ღ Campakkan Segala Isi Hati Kad Sini ღ:
LOVE LIKE BLOG'S , SOMETIMES YOU FOLLOW SOMEONE WHO DOESN'T FOLLOW YOU AND GET HURT WHEN SOMEONE UNFOLLOW YOU





Saturday, 15 September 2012

LALALA .

                                      



Hi :D hee ~ Abaikan orang tuh , just tengok Bear-II tuh ja . Comel tak Teddy Bear tuh ? Comel kan ? Colour oren gitu singgah HIHI , perasaan aku sekarang niy . Macam nak pergi tengok Step Up sekali lagi , pulak # <3 # HAHA , sebab movie tuh best ! Hee ~

Masuk bengkel ? Susah , sebab kali niy aku tak pandai buat bentuk tuh menjadi dengan sempurna >.< Sedihnya ! Aiyak , menangis aku hari tuh depan Donat . Malu pulak bila teringat time tuh . HIHI , then lepas rehat , even masuk balik bengkel . Nasib aku baik , memang baik gila ! Sebab ada makhluk alam niy sudi tolong aku . Donat suruh RemboO tolong aku , alhamdulillah akhirnya dia tolong juga . Thanks RemboO :] HIHI . Nasib baik dia ada , if tak aku dah paksa diri dah time tuh pergi amik SURAT BERHENTI SEKOLAH !! LALALA ~


NOTA KAKI :: Saia Ada Kawan Baru ;)



Like If You Like My Entry

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Sini-sini , jum comment entri Nieyna ..
*HIKH0K*