Nur Amanina Bte Mohd Naeem

ღ Campakkan Segala Isi Hati Kad Sini ღ:
LOVE LIKE BLOG'S , SOMETIMES YOU FOLLOW SOMEONE WHO DOESN'T FOLLOW YOU AND GET HURT WHEN SOMEONE UNFOLLOW YOU





Monday, 28 May 2012

Sweet Holiday


     Hai bloggers handsome and cutie hee ~ Tengah update blog apple pink ni dalam gelap .. Coz .. Elektrik tak ada err , Mr and Mrs Nyamuk banyak kot .. Apalah .. Bosan pun bosan juga , asyik dengar lagu yang sama saja .. Actually kan .. HIHI , aku nak fuss one world .. Bagi satu dunia tahu aku tak ada apa-apa assignment pun HAHA , jangan jealous ye .. Aku cuti sampai tiga minggu , HAHA .. Mesti tak percayakan ? Yaa , me to .. But , you must believe also .. HIHI



     Tengah tunggu someone text .. Sob-sob .. HAHA , buat teruk lah aku ni .. Apalah .. Malam ni tidur tanpa elektrik .. Mesti panas kan .. Hermm , tapi alhamdulillah lah .. Dekat tepi laut malam ni angin kuat gila .. HEHE , bersyukur dengan apa yang ada .. Nak online FB pun mood tak ada .. FB .. Bukannya ada apa-apa yang menarik pun .. Haiysh ! Bat3 lappy dah tinggal half .. Phone pulak tinggal satu bar ja .. ATOTO , apalah nasib aku malam ni .. Err , lapar lolx .. Tak ada orang nak belanja something ke ? HIHI , keyh dah kekeringan idea dah ni .. Good Night My Lullaby 




Like If You Like My Entry

1 comment:

  1. Jom Ramai2 Join Giveaway Baru Ni !! Terhad Untuk 200 Peserta Sahaja !! CEPAT !! :D
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/peserta-random-giveaway-by-cik-fie_26.html

    ReplyDelete

Sini-sini , jum comment entri Nieyna ..
*HIKH0K*