Nur Amanina Bte Mohd Naeem

ღ Campakkan Segala Isi Hati Kad Sini ღ:
LOVE LIKE BLOG'S , SOMETIMES YOU FOLLOW SOMEONE WHO DOESN'T FOLLOW YOU AND GET HURT WHEN SOMEONE UNFOLLOW YOU





Saturday, 5 May 2012

Semanis Kurma



     Rindu kat blog ni , kejap lagi sebelum pukul 6 PM , dah kena ada depan pintu pagar hostel dah ;'/ Err , sumpah benci gila aku (!) Hemm , btw semalam singgah rumah Ustazah (?) Dekat Batu Maung .. Rumah Ustazah tu , perrghh cantik kot , *HIHI* , colour hijau :)

     Aku nak buat announcement dekat seluruh rakyat Malaysia , hee ~ Aku suka Semanis Kurma .. '' *HAHA* , pelik ja bunyinya '' Him satu kuliah dengan aku , tapi kelas tak sama .. Hanya bengkel saja sama dengan Him , kitaorang satu bengkel , bengkel aku depan bengkel Him , kira satu kelas bahagi dua lah kan .. ''ekh , betul kah ayat aku (?) ''  Him dah lama sukakan aku , tapi aku tak tahu .. Dari bulan dua lagi Him minat aku , then Him minta number aku dekat kawan sekelas aku .. Tapi aku jual mahal --' *HAHA* , aku tak bagi pun number phone aku dekat Him ..

     Setiap kali masuk kelas , there is people deliver salutation from Him to me , tapi aku tak jawab pun salam daripada Him , I only do mimic face .. " *HAHA* , kejamnya aku " Hinggakan kawan Him yang selalu sampaikan message for me " POTSMAN " pun gelakkan aku .. " apalah -,- " Tapi yang menarik perhatiaan aku adalah .. Him tak putus asa , Him tetap minta number aku sampaikan suatu hari ni aku moved heart bagi number aku dekat posmen Him .. Then , malam tu juga Him text aku ;D *HEHE* ..

     Even text , aku tanya Him why boleh suka aku .. Then Him jawab Him sebenarnya tak pernah miss tengok aku , setiap kali kelas aku break , Him selalu tengok aku dari jauh .. But , i never notice also >.< Hemm , aku ingatkan Him sukakan kawan aku .. Sebab aku pernahlah notice Him see sides we when we walk return to hostel .. And time tu aku berapa kisahlah coz aku ingat Him sukakan my friend .. Because at the same time also , my friend like Him .. So I just letting lah kan ..

     Bila ja tahu I misinterpret , baru aku tahu hal sebenarnya .. Certainly not expect , Him can like me (!) " OMG , terdiam aku buat seketika " .. *HAHA* , tak sangka orang seHANDSOME Him boleh sukakan aku --' Seriously cakap , I not expect Him like me .. Aku betul-betul terkejut even know the matter .. Lot of rumors menyatakan Him player .. Aku try untuk evade from one thousand hopes .. But , bila aku text Him , aku tak nampak satu pun ciri dia itu player .. And itu hanyalah rumors semata-mata .. *HAHA* ..




Like If You Like My Entry

Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment

Sini-sini , jum comment entri Nieyna ..
*HIKH0K*